zombitch 2011.01.31. 15:09

gyenge hetfo

yo yo!Ice Cube's in da house! A hirhedt John Carpenter talan lege'go"bb rendezese kerul ma a TVbe. kedvenc csatornank,a Film+ elhozta a tipikus C kategorias sci-fi akciofilmet,a Mars szelleme-t. Feldobta ket ismert emberrel a castet : Jason Statham,Ice Cube.de bizony 3 ismert nev sem dob fel egy eleve halalraitelt filmet... 2025ot irunk,hangsulyozom 14 ev mulva!!!!! az emberiseg nagy resze a Marsra koltozott,ahol az emlitett rapper egy bunozot alakit. Am az izgalmakat az adja,hogy kezdetet veszi egy jatek : egy lemeszarolt marsi hadsereg szellemei elkezdik megszallni az embereket.Nemtudjuk ki kicsoda,mi miert tortenik,hogyan eljuk tul. Garantaltan izgalmas,es vicces kepsorok varnak rank. En emlekszem h vegig birtam nezni,szoval annyira nem fog fajni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez utan talaltam meg 2 thrillert,igazabol eleg noname mindegyik...de ha mar blog,akkor szolok roluk!

szinten a Film+ adja az Ikergyulolet-et... Sablon : egy hiper perfekt es boldog es mezesmazas csalad elete darabokra torik amikor az egyik kisgyerek meghal egy autobalesetben. BUMM... felbukkan valaki aki osszekuszalja a dolgokat. jezusom de klise..

 

 

 

 

 

 

 

Vegezetul a TV2n megy majd a Merules a felelembe. ebben talan meg van valami extra faktor... 1943ban egy amerikai tengeralattjaro 3 tulelot szed fel egy megtorpedozott angol kereskedelmi hajorol. Az amcsik nem sejtik hogy ezzel a 3 emberrel magukra szabaditottak egy jo adag paranormalis jelenseget... tudom egyatalan nem ismert film.De siman lehet izgalmas!!!Probaljatok ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbmegijedni.blog.hu/api/trackback/id/tr492628001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása