na kerem,szerda van,mondanom sem kell hogy PARASZERDA,de elotte megemlitek meg egy RTLklubos filmet :

 

A Kiserlet c. filmet mar en is reg ota kineztem magamnak,szoval nezzuk meg egyutt ezt az ismeros nevekkel teli akciothrillert!Ray Liotta egy kegyetlen gyilkost alakit,akit miutan mereginjekcioval kivegeznek,varatlanul felebred a hullahazban.Mi is tortent? Jott egy rettento baratsagos Willem Dafoe arcu tudos,aki felajanlja Raynek a masodik lehetoseget,ha kiserleti alanykent alaveti magat egy viselkedes-modosito szer tesztjenek.Mukodik is a dolog,egy ideig... Eleg izgalmas filmnek tunik,meg az imdb szerint sem gagyi!

 

 

 

 

Akkor induljon a Film+ felhozatal:

Ideztetek mar szellemet?Ha nem,ezutan tutira nem mertek majd.A Halalnak halala,ami igy ekezetek nelkul leirva meg viccesebb,egy olyan film,ami mindig ott szemez veled a videoteka polcarol.En is igy talalkoztam ezzel vagy 7 eve :) A tortenet roppant egyszeru.Egy csapat londoni diak bulizas kozben ugy dont miert is ne csapnak az asztalra a porosodo quija tablat...Sikerul a legkocsogebb szellemet,a legszemetebb gonosz erot megidezniuk,es ha'la a szellem angol tudasanak,kozli veluk hogy 'Mind meghaltok!'.Sorra hullanak a skacokk,raadasul a szellem emberitestbe is bele tud koltozni,ugyhogy nem art ha jo emberismero valamelyikuk.Siman nezheto!

Nem,ez nem meg nem a Slayer koncert...ez a metal csaj a Kiserto felelemben vakit majd.Egy hazaspar egyik ejszaka arra ebred hogy a kislanyuk eltunt.Rogton kovetkezik hogy megeroszakoltak,majd kinyirtak.Hat ez igy nem mehet tovabb,koltozzunk el,az uj hazban mar tutira nem gondolunk a halott lanyunkra-mondtak a szulok. Na de az uj hazban meg paranormalis jelensegek varjak oket,szarbol a fosba kerulnek konkretan.Es meg az is kiderul h a 2 dolognak koze van egymashoz! Nem lattam meg,de bukjatok ra!

Szellemes ez a ma este.A Feher zaj is egy tipikus videoteka film,ami a boritojaval ragad el... Ebben raadasul a nehai deneverember,MichaelKeaton jatsza a foszerepet!akkor egy kis fizika:Az elektronikus hangjelenség (EVP) olyan jelenség, amely révén a halottak, hang és kép útján kommunikálnak az élőkkel, a modern elektronikus eszközök statikus és fehér zaján keresztül.NA!Michael egy epitesz,tehat abszolut nincs benne az ezoterias dolgokban.Egy nap beallit hozza egy ferfi azzal hogy EVPn keresztul a halott felesege uzent neki.Miutan meghallgatja az anyagot,hinni kezd,sot megszallottan kutat,mikozben nem veszi eszre a fenyegeto jeleket!!!!! Egyszer nezheto.

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbmegijedni.blog.hu/api/trackback/id/tr292724605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása