zombitch 2011.02.28. 21:30

thrillerHetfo

naah... ez itt(egy kis szunet utan) egy szolid este a Film+al,de legalabb nem nyalas,unalmas sorozatok,mint mas csatornakon.

Orult vadaszattal indul az ejjel.minden no eleteben eljon az a szakasz,amikor bekpokogtat a kisordog munkahiany

idejen. SZEXIPAAAR.ugyanmar...mekkora penz van ebben a bizniszben!!Ellenallhatatlan,valljuk be! ... Szoval igy gondolja a fo- es egyben a kepen is szereplo Diana.Az allasajanlat egy uj-mexikoi varosba szol,egy helyi vadasz a gore. Nos a szo hallatan osszeraktatok a kepet. Peerrrrsze hogy nem riszalniuk kell,hanem annal egy kicsit extrabb jatekrol van szo... a kisgidak szezonja meg nem jott el,ugyhogy a pszichopata vadasz egy lakatlan teruletre viszi a stripperjelolteket,ahol menekulhetnek sebesen,akar az allatok... Szep otlet!

kicsit zavarban vagyok.a kovetkezo filmnek 2 fele magyar cimet irtak be a hires magyar informacios oldalon,szoval nemtudom ki kakalt bele a levesbe,de valasszatok : 1.Megfizetsz 2.Halalos bosszu. mmmm dilemma,dilemmaaa... Nade itt az a lenyeg,hogy felbukkan Lorenzo Lamas,raadasul a novere is jatszik a filmben!!! hahha. roviden,erthetetlenul : van ez a Lamas gyerek,fogadast kot egy lora,mert tartozik vkinek,elbukja.aztan a tartozasert cserebe penz nyomo lemezeket kell lopni a maffiatol.erre gondol egyet es a ket balhe kozul inkabb a szurke hetkoznapi eletet valasztja,elindul lopkodni.ahj nagyon ne nezzetek meg ezt a filmet szerintem.fizikai fajdalommal jar az ajanlasa is :D

 

 

vegul itt van megint,rotacios ismetlesben a Kinzo latomas.Sarah Michelle Gellar egyik horrorja a 'sok' kozul. na akkor... no+horror+cim = latomasai vannak,persze hogy ki kell deriteni mi az,meg hogy latja oket.egy gyilkossag kepei elevenednek meg a kis agyaban,amikor rajon hogy o is veszelyben van. uristen,fuss Sarah,fuss!

joejszakat.bocs a lezavarasert.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbmegijedni.blog.hu/api/trackback/id/tr612699582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása