rendhagyo szombat :) egy szamomra kedves filmmel. de kezdjuk idoszerint elobb az m1 ajanlataval :

 

klasszikus.regeny alapjan A salemi boszorkanyok.Winona Ryder es Daniel Day-Lewis foszereplesevel.A XVII.szd vegen ebben a kis amerikai faluban a fiatal lanyok ejszakankent titkos szeanszokat tartanak,boszorkanykodnak szerelmi ugyekben.Az egesz teljesen artatlan,es artalmatlan,mindaddig amig feny nem derul ra,es hirtelen az ordog megszallottjainak tartjak oket.A nyugodt kis falut elonti a kaosz,a boszorkanyoknak hitt lanyokat megprobaljak artalmatlanna tenni...

 

 

 

 

 

akkor jojjon amirol beszeltem,TV2 prezenc :

legbelul mindenkiben van egyfajta erzekenyseg,finom en. belolem ez a film valtotta ki talan ezt. A San Fernando volgyet annak idejen Ed Norton miatt neztem meg,de nem szamitottam ra h megfog egy ilyen 'atlagos' film.Persze mert nekem nem is volt az :) Van egy hihetetlen romantikus hangulata,anelkul hogy csopogne.ugyanis itt egy dramarol van szo,igen dramai fordulatokkal teli.Ed valodi cowboynak hiszi magat a 21szdban,es alomvilaga fentartasa erdekeben neha hazudnia kell,es veszelybe keveredik.Egyszercsak jon egy pillantas,ami mindent megvaltoztat.Szerelmes lesz,es innentol kezdve mindent hajnaldo megtenni a lanyert.Tudomasul sem veve a realitas korlatait,meg a lany apjaval is szembeszall,akinek nem igazan szimpatikus a lanynal joval idosebb,fura cowboy. Egyedi kepek,zenek...ram nagyon hatott a hangulat.Pedig tenyleg nem vagyok az a fajta,aki belevesz ilyen tortenetekbe. Nezzetek meg,erdekel nektek mit ad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztan lesz itt egy 'szokasos' Film+ gagyizmus.

 

"oom van valami a fogam kozt?" Ennek a filmnek Vonzo ver a cime.valami borzaszto profi vampiros film.nincs is kedvem irni rola.

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbmegijedni.blog.hu/api/trackback/id/tr482753273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása