zombitch 2011.03.17. 18:26

all film+

az alabbi ajanlo inkabb csak tajekoztato jellegu.egyik filmet sem ajanlanam szemelyszerint a figyelmetekbe,de a Film+ mindig gondoskodik vmi fele rettentrol,ugyhogy megmutatom mirol is lesz ma szo:

 

eezz...majdnem a Grace klinika.stimmel a szineszno,a diszlet,de ez A gonosz sosem alszik.Egy rendortiszt feleseget kinyirja egy szornyeteg,nem sokkal kesobb rajon,hogy egy professzor feltamasztott egy kivegzett gyilkost,aki mostantol legyozhetetlen.... vaaoo!

 

 

 

Pihizzetek kicsit a StarWarsII-vel,az uj fajtaval!tamadnak a klonok.

 

 

 

 

 

Ime a nap kepe. Ismeretlen szineszek,ismeretlen garda. Sok jot vahatunk A verszomjas szornyetegtol!Los Angelesben egy farkasember szedi aldozatait,de kiderul hogy nemcsak kajara hajt,hanem kiszemelt egy csajt,akit minel hamarabb farkasasszonnya akar valtoztatni!

 

 

 

 

 

 

 

"Here we are....!!" Najo,ez nem a hegylako.De majdnem olyan,hisz itt is kicsit visszautazunk az idoben Adrian Paullal.A vikingek titka 117 bátor angol telepesrol szol akik elindultak Amerikába. A Roanoke-szigeten telepedtek le, földművelésbe kezdtek, majd nyom nélkül eltűntek. Soha senki nem fejtette meg az eltűnt telepesek rejtélyét.Adrian rajon hogy vikingek szellemei meszaroljak a csapatot!

 

 

Ennyit mara,eleg sivar...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbmegijedni.blog.hu/api/trackback/id/tr432748003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása