zombitch 2011.01.28. 03:07

Inyenceknek...

tudom...pentek van.nem sokan fogtok otthon ulni.ha megis igy alakul,sajnos nincs sok ajanlatom,egyetlen egy film lesz,az viszont mindenkepp figyelmet erdemel.

Gondolom nem mindenkinek van Viasat6(TV6)ja.Semmi gond...max letoltitek,mert most lehet felkelti par ember erdeklodeset... a Haz a park szelen(borito,trailer lentebb). Gyonyoru olasz horror egyenesen 1980bol!De ami meg kulonlegesebbe teszi,az a mester neve : Ruggero Deodato. Nos...ha meg nem dereng,o alkotta meg a botranyairol hires Cannibal Holocaust-ot...ami nyers es elenk kepeirol terjedt el :

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezuttal egy varosi kozegben talaljuk magunkat. De az allati osztonok maradtak... Alex,a foszereplo fiuka imad noket eroszakolni,majd a baj mentesitese erdekeben megfojtogatja oket.De ez olyan snassz...neki valami izgalmasabb kell!!!Meg szerencse hogy van egy haverja aki benne van a partyban.Ketten meghivatjak magukat egy hazibuliba,ami vad orgiaba,es tulelosjatekba torkollik...teljesen hetkoznapi..nyami!! ^^

bemutato

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbmegijedni.blog.hu/api/trackback/id/tr872619697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása