gyerekek...kapjatok az arcotokhoz,de ha inyencek vagytok,nyissatok szet az ujjaitokat,mert EZT latnotok kell :) itt a PARASZERDA!!!!(Film+) es egy film miatt kulonosen izgatott vagyok...kezdjuk is el akkor :

 

 

 

oooooooo 'MIERT?'

 

 

 

miert neztem meg ezt 15 evesen? :D nos meghatarozo pontja volt a horrordus eletemnek. a lajtos,ujdonsult technikakkal felfujt klisevel teli amerikai pszichothrillereket durvan odaverte ez a francia Alexandre Aja film. felvezetes : biztosan kiveri a biztositekot par embernel - ez a Magasfeszultseg. ez amolyan tipikus paraszt stilus,odarakjak az 'akcio'jeleneteket,nincs semmi szepites,elkapott kamerak : folyik a ver premierplanban!!!! akkor meselek is valamit a tortenetrol : egy egyetemista lany 2 szemeszter kozott szunetben meglatogatja videken lako szuleit,es magaval viszi egy baratnojet is.Elso ejszaka. Feltetek valaha is attol hogy betornek este a hazatokba? na hajra,mert itt nyitott szajjal(egyesek csorgo nyallal) fogjatok nezni a szep leszamolast. Mi van ha megmenekultok egy ilyen betoro elol? Nyilvan egy Muse szamra fogtok kocsival eszeveszetten menekulni,majd arkon bokron at futni,vert veszitve. es akkor meg nem is errol szol a film :) gyonyoru kepek,szivdobogtatos jelenetek,'BAAAAAZDMEEEEG'es csattano. joetvagyat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

masodik a Vegzetes kitero. a braziliai dzsungelben vagyunk... egy turistakat szallito busz FELBORUL.ez jo is lesz kezdesnek!a fiatal utasok megmenekulnek,egy tengerparti varosban ragadnak,ahol minden gyonyoru...persze horrorrol van szo,ugyhogy jobb ha minel hamarabb vmi titokzatos modon eltunedeznek az emberek,egyessevel halnak meg,a tobbiek meg abszolut szerencsetlen modjara kovetik oket :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zarjuk az estet egy Sarah Michelle Gellaros thrillerrel.a Kinzo latomasbanegy sikeres not alakit,akinek a maganelete egy nagy fos...az apjaval nincs joban,az exe zaklatja,es termeszetesen latomasok gyotrik. Egy no meggyilkolasat latja,azonban a konyortelen gyilkos kovetkezo kiszemeltje O maga!!!Almai a halott no szulovarosaba vezetik,ahol minden titokra feny derul!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbmegijedni.blog.hu/api/trackback/id/tr422666137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása