ma nem tocsogunk 100%ig a verben,sajnalom :( de van nehany IGAZI klasszikus,amit nem akartok kihagyni,illetve szivesen ujraneztek barmikor,kezdodjon a felsorolas a Film+ kinalataval:

A hollo. mondjak meg tobbet? Igen,ez tenyleg az eredeti,semmi rekrealt,folytatott kaka.ez Brandon Lee hires,utolso alakitasa.Hisz mind tudjatok,ennek a forgatasan halt meg szegeny.Eric Draven egy fiatal rockzenesz,akit az ordog ejszakajan fiatal menyasszonyaval egyutt brutalisan meggyilkolnak.Egy evvel kesobb lehetoseget kap arra,hogy ertelmetlen halalat megbosszulja a gyilkossag ejszkajanak evfordulojan.Vacs it!

 amennyiben visszatertek kesobb a csatornara egy ritkaszar Dracula filmmel talaljatok szemben magatok.Mar a cim is mindent elarul: Drakula 3-Az orokseg.Nincs kedvem a storyt taglalni,mivel annyi az egesz hogy Drakulat akarja majdnem mindenki kinyirni.De ismet felhivnam a figyelmet a 'hatha segit a nev' trukkre.Itt jobbra szerepel a sunyi kis felirat : Wes Craven presents.Aki olvassa a bejegyzeseimet,mar sejti hogy imadom leleplezni ezeket a mocskos jogtalan nevhasznalatokat :D Szoval: nyugalom Wes bacsinak semmi koze nincs ehhez,csupan penzt kaphatott ezert a kis betumeretu kiirasert.Egyebkent a szineszgarda oriasi: a mar halott Roy Sheider(A capa),es a drogproblemairol hires Jason London.Najo Rutger Hauer azert....valaki!!!Itt pontosan o jatsza Drakulat,milyen talalo szerep!Ha unatkoztok biztosan segiteni fog az elalvasban ez a kincs....

 

 

Na es akkor ki NEM hallott meg Az utolso mohikanrol? Ma este potolhatjatok a Viasat3 jovoltabol.Szerintem eleg izgalmas,es szep tortenet,tudjatok regeny-film. Daniel Day Lewis emlekezetes alakitasa,akibe a film megnezese utan nem nehez beleesni..!ehhe Egyebkent abban az idoben jatszodik amikor meg Anglia es Franciaorszag haboruzott Amerikaban,hogy kie is legyen a csodas ujvilag.A szerencsetlen indian lakosoknak meg oldalt kell valasztaniuk,hova allnak. A bonyodalmak akkor kezdodnek amikor a foszereplo Solyomszem beleszeret egy angoltiszt lanyaba <3 Gyonyoru helyszinek,meghatodas,eeees a tobbi :)

 

 

 

aztan itt van nekunk ez a Bizonyitas a TV2n.Szineszek rendben,szerintem,nagyon is!Gwyneth eveken at gondjat viselte beteg matematikus Anthony apjanak.Halala utan egyedul marad a zseni jegyzeteivel,ketsegbeesetten.Felbukkan novere,aki szeretne kezebe venni Gwyneth eletenek iranyitasat.Mindekozben Jake,egy volt tanitvany szemelyeben keresi meg oket,aki tanulmanyozni akarja a matematikus jegyzeteit.Tebolyda,ketseg,gyasz,stb... azthiszem eleg sulyos szavak.jo ajanlo?

 

 

Na akkor egy kis horror,a 'szakertoktol'(thaifoldi-honkongi film).Az RTLklub ismet elhozza a Re-cycle nevu filmecsket.Amit meg mindig nem sikerult megneznem.Elmondom miert erdekel:Egy fiatal irono uj konyvbe kezd,amelynek cime a Holtak foldje.Nehezen megy az iras,amig nem talalkozik egy fura alakkal,ez utan minden megvaltozik.Elkezdenek valora valni leirt gondolatai,minden remiszto.Nem lehet tudni mar mi a valosag,es mi a kepzelet,hisz ez a parhuzamos vilag mostmar : a Holtak foldje. Kepek alapjan nagyon szep technika,es megjelenites,erdekes elmenyben lehet reszunk,en aztmondom!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbmegijedni.blog.hu/api/trackback/id/tr782742263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása