lazafelvezetese a paraszerdanak...nagyon laza.unalom ellen mindenkepp jo lesz!

a Viasat3 egy klasszikust hoz el nekunk,egyenesen '87bol Glenn Close es Michael Douglas szereplesevel.A Vegzetes vonzero egy jomodu ugyvedrol(Michael) szol,aki felesege tavolleteben kicsit osszekeveredik egy szoke novel(Glenn).A baj csak azzal van,hogy a no tovabb gondolja a dolgokat.A pasi altal lezartnak tekintett futokaland hamarosan remalomma valtozik,amikor a szereto egyre tobbet zaklatja.Addig nem nyugszik mig szejjel nem cseszi a csaladjat Douglasnek...

 

hol volt hol nem volt... elt egyszer egy KevinBacon,aki sajat magan kiserletezte ki az emberi lathatatlansagot.Nos...a sikeren felbuzdulva valaki joggal(???) gondolta hogy nagyszeru otlet lenne egy masodik reszt is csinalni belole. Az Arnyek nelkul 2. (TV2) foszerepet Christian Slater jatsza. A lathatatlansaggal rendelkezo fejvadasz megorul,majd gyilkolaszni kezd. Egyetlen haverja egy tudos no,aki segit eletben tartani. Am felbukkan egy nyomozo is,aki kenytelen lesz szinten bevenni a lathatatlansag szerumat,hogy szembeszalljon egy azonos kuzdelemben a nem eppen fair playt jatszo amokfutoval. +plakat :

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbmegijedni.blog.hu/api/trackback/id/tr1002702031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása