nos meglepoen gazdag a mai kinalat,lesz itt klasszikus,vicces,sci-fi,horror..!kezdjuk a Film+ kinalataval

Bemutatom nektek a Capaembert,akinek a tegnapi blog kimaradt volna,ez bizony a film masodik resze lesz ma,mivel a rendezo nem tudta egyszeruen egy filmbe belesuriteni ezt az akciodus,dramai,meghato,csavarokkal teli tortenetet.'67ben vagyunk.Egy kutatas soran letrehoznak egy capa-delfin hibridet(delpa?),ami a tudost hipphopp megoli,de nincs szivuk megolni a kiserleti allatot,inkabb bedobjak a ketrecet a zauuceanba.30evvel kesobb a kutatobazis tulajdonosa kulonos tamadasokat eszlel,csakhogy ez nem egy akarmilyen capa...3 evtized alatt bizony labat novesztett!!!!!!

 

 

Csillagok haboruja 6. resz - A jedi visszater. sok ujat nem tudok mondani,nezzetek :)

 

 

 

ez a dragasag bizonyara a Holtak tava-nak lakoja.szep smink! Nos egy gat 40.szuletesnapjaval kezdodik a film...Nos kiderul hogy a gat valojaban egy elsullyesztett varost rejt,ahonnan hamarosan borzalmas lenyek,es pokol szabadul el.A polgarmester unokaja lesz a fo celpont,es bevetnek meg egy szektavezetot is. szoval... ha ez nem minden amire vagytatok...akkor tul sokat akartok,JO? :D

 

na akkor jojjon egy par masik csatorna ajanlata mara :

a Filmmuzeumtol kaptunk egy igen jo sci-fit.legalabbis ez pont egy olyan,amit lattam is,es tetszett is :) ez a Voros bolygo,es a cimebol rajottetek hogy a Mars jatsza a foszerepet.2055.az elelmiszertartalekok kifogyoban vannak a Foldon,ugyhogy kuldenek egy expediciot a voros bolygora.igen am...de felmerul egy par apro problema.Nekem tetszett,egyedi hangulata van,raadasul ismeros arcok : Val Kilmer,Carrie-Anne Moss(Trinity-Matrix),Tom Sizemore.

 

 

 

 

SZERETITEK A MESEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET?

eeees Jasont??????Nos.. a Cartoonnetwork/TCM ma este karacsonyt tart a horrorfanok szamara,mert leadja az eredeti Pentek 13-at 1980bol.Igen,amiben trapezgatyat hordtak az emberek,es Kevin Bacon...tudjatok :) Mit mondjak? Imadom,szeretem,ha ezzel almodok,ujra nezni meg barmikor oriasi elmeny!!!!Aki MEG nem letta,annak ejnyebejnye.Ismerkedjetek meg a Crystal tavi tabor szornyu titkaval.Hullanak az emberek,es oruletes uldozos pszicho-horror veszi kezdetet!

 

ennyit mara.koszontem :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbmegijedni.blog.hu/api/trackback/id/tr122707969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása