helyezzetek magatokat felelembe,ez itt a PARASZERDA,a Film+ bemutatja:

Bibliai horrorban lehet reszetek!az este elso filmje A tiz csapas,nos aki meg nem is sejti mi is volt ez,olvasson utana.en mar eleget tanultam errol... Hilary Swank....ismeros?Loarcu felkapott szineszno... Na o egy misszionarius(hitterito) csajt alakit a filmben,na de nem akarmilyet...MEGTORTet :D ugyanis a csaladja tragikus halala utan elfordul Istentol,ugy ahogy az ilyenkor illik.Racionalis felfogasa altal a szkeptikus tudosok elere all,es azon van hogy bebizonyitsa,nemhogy Isten nem letezik,a Biblia is egy mesekonyv(...hm).Igy jut el egy kis varosba,ahol az a hir jarja hogy az ott elok a bibliai tiz csapas jelenseget kapjak de kemenyen.Ez meg odamegy,es aztan tenyleg kiderul h nem stimmelnek a dolgok... Szerintem egy agyoneffektezett,egyebkent semmi mondanivaloval nem rendelkezo film all elottunk.Nyilvan arra nagyobb hatast gyakorol,aki szamos allatfobiaban szenved...

 

Ezzzaz!kerem,ez a finomsag... muszaj lekicsinyitenem a kepet,h elferjek itt mellette,de nagyon szep pillanat ^^ Nyilvanvaloan egy ZS kategorias 'remekmuvel' van dolgunk,de az igazan ehes rajongok kielegulnek ettol is!Aztmondja....egy pucer,tetotol talpig veeeres kisfiu besetal egy sheriff irodajaba...kesobb kiderul mi a francot akar,meg a sheriff is kap egy kedves,ekezetes uzenetet : "Még napfelkelte előtt az élők megfizetnek a holtak szenvedéseiért!" Amugy a cim : Uzenet a tulvilagrol.

 

 

 

Nem vagyok nagy kepregeny orult,ebbol is kovetkezik hogy az alabbi story nekem semmit sem mond o.O Ez a Man-thing,magyar cimen Valami van odalent(huuu) egy biolenyrol szol,legalabbis en arra tippeltem egy keprol,amit lentebb megmutatok.A leny egy tudos volt eredetileg,aki magaba injekciozott egy kiprobalatlan szerumot.Ettol lelketlen szornyetegge valt,a lakosok mar hozza is szoktak h nem haborgatjak.Am egy uj  sheriff gyanakodni kezd a megcsonkolt testek utan...Hatalmas gagyi parade varhato :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Es ma estere a TV2 is kedveskedik nekunk:

'Nem ertetted meg hogy addig nem johetsz ki amig nem mostad ki rendesen a fuleeeeeed????amugyis minek furdesz ruhaban?' HELLO Samara,orulunk hogy visszatertel A kor 2ben!!! El kell mondjam hogy en ezt a filmet elvbol kihagytam az eletembol.azota se hianyzott kulonoskeppen.Az meg,hogy jon a harmadik(3D) resz is...mar egyenesen kiborit :) Fogj egy japo forgatokonyvet,es amerikaisitsd(ezmilyenszo?)! hogy mi a sztori? sok agyalast ne varjatok,a gonosz megse halt meg,Samara ujra dimenziok kozott vandorol(2bol 3ba). chh....

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbmegijedni.blog.hu/api/trackback/id/tr512745093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása