zombitch 2011.03.04. 17:28

NDK-s farkasember

 

 

Az estet a Viasat3 inditja a Tokeletes gyilkossaggal. Ez a 90'es evek vegi thriller egy milliomosrol szol(Douglas),aki rajon hogy felesege(Paltrow) masnal(Mortensen) keresi a boldogsagot. Eloall a tokeletes gyilkossag tervevel,amivel vegleg pontot tehet a jatek vegere.Nezzuk hogy sikerul neki...

 

 

 

 

 

es akkor jojjon a cimben is emlitett Vampirok ejjele,ami egy spanyol-NDK(????:D) horror.igazi kulonlegesseg az tuti!!!Van egy pasi aki idonkent farkasemberre valtozik,a kis videki varosban ahol lakik felbukkan 2 no,akik egy osi tortenet utan kutatnak,majd megszallnak a farkasember otthonaban egy ejszakara.az izgalmak akkor kezdodnek,amikoraz egyik no vampirra valtozik,a masik total bepanikol,kiderul hogy masok is laknak a hazban...ja es veletlenul POOOOONT telihold van,szoval indulhat a fogocska ;) -ezt a ritkasagot a Viasat6 hozza el nektek. '71es film,keszuljetek a legerdekesebb effektekre es sminkekre!

 

 

egy igen jo filmmel zarul ma Dodi para-ta'ra. beugrik a keprol? ez a 23-as szam Jim Carrey-vel.A Film+ ismet egy szep darabbal ajandekoz meg minket.Gondolom csak jot hallottatok a filmrol,nem hiaba.a 23-as szam rengeteg titkot rejt,Jim egy konyvben szerez tudomast a hatborzongato osszefuggesekrol.Hamarosan olyan erzese tamad,mintha a konyv az o eleterol szolna,ezert elkezd nyomozni.Lassan vegleg elszakad a valosagtol,es csaladjatol,am mikor megtudja milyen multbeli szornyuseg ovezi a szamot...bekakaltok ti is!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbmegijedni.blog.hu/api/trackback/id/tr452710470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása