6 film var az otthonulokre ma este. Lesz itt sok erdekesseg,thriller,es verfurdo:

Az Azonossagot(RTLklub) sokatoknak nem kell bemutatnom.En mar tobbszor is lattam,tenyleg nem rossz darab.10 idegen keveredik egy viharos ejszakan egy hotelbe,ahol hamarosan kezdetet veszi a visszaszamlalas.Sorra hullanak az emberek,a tippjeik pedig sosem jonnek be a gyilkossal kapcsolatban.Ra kell jonniuk miert tortennek a szornyu 'balesetek',es miert pont veluk...ahogyan kicsit elgondolkodnak ezen,egy hatborzongato dologra dobbenek ra!Sok ismeros szinesz,izgalmas jelenetek!

A TV2 mar egy kevesbbe ismert filmet ad,egyedul talan Scully arca 'nyugtat' meg minket,hogy itt lesz valami felelmetes dolog...a Hideg fejjel-ben ez a hazaspar eppen egy jo kis buliba indul kocsival,amikor utkozben megtamadjak oket.szokasos 'majdnem' felholtra veres,es az elmaradhatatlan nemieroszak.A rendorseg TEHETETLEN. Szoval miert is ne fognanak bele egy romantikus bosszuba,ahol egyutt ugorhatnak egymasnyakaba az utonallok vertengeri naplementejen? <3 :))

Es akkor jojjon a varva vart PARA SZERDA a la Film+

Etvagygerjesztonek tokeletes a Visszateres a Kisertet-hegyre.Akkor irjuk korul a sablont. Van ez a hegy,amin all egy tok titokzatos haz.Legalabbis pont egy nem hetkoznapi epulet : elmegyogyintezet.Nos egy csapat fiatal megint idekeveredik,ahol beindul a tuleloparty.Ugyanis az anno itt kiserletezo szadista Dr.Vannacutt es az elhunyt elmebetegek szellemei nem eppen rokonszenves lelkek... Lattam a bemutatot,a filmet meg mainapig nem sikerult bepotolnom.De nagyon szep kepek,es sok kecsap van benne!+egy extra foto csak a fiuknak:

 

 

 

 

 

 

Ha sikerult bemelegednetek,itt a kovetkezo fogas,a Wolf Creek - A halal tura!!3 jobarat egy ausztral nemzetiparkba indul nyaralni,es partizni.Minden tok jol halad,amikor termeszetesen 'OH SHIT',lerobban az autojuk! :O Egy helyi lakos eppen arra jar,hogy segitokeszen befogadja oket egy ejszakara,ez is annyira varatlan fordulat! es kitalaltatok... aki kedvesen segiteni akar,az igazabol egy pszichopata gyilkos ;)

A csatorna mokatara ezzel a.... sci-fi horror szeruseggel zarul.probaltam osszerakni a tortenetet fejbe,most megprobalom leirni,amit en ertek belole.Szoval van egy csaj meg egy pasi,akik egy tragedia utan ugy dontenek elszigetelten elik tovabb eletuket.Majd megjelenik 3 baratjuk,akik kozul az egyik segitseget ker egy gyilkos leszamolasahoz,aki anno talan vmi haverjukat olte meg(???).de HOPPAhoppa azt ok sem gondoltak volna hogy a gyilkosOK,azok valojaban (idezem) 'foldontuli gonosz szornyek' :DDD Mi lesz itt? szerintem ez a film,amit tok mindegy hogy ebren vagy felalomban nezel,akkorse lesz semmi ertelme,csak pont annyi,mint egy idiota osszevissza alomnak.Ja es a cim : Bosszu az urbol - Idegenek csapdaja.

 

Akinek egyiksem kellene esetleg,koraeste indul egy ismeretlen thriller az m1en: A Hatso szandek egy eleg torvenytelen,balhes eletet elo parrol szol,kb mint Bonnie es Clyde. Meglepi oket,mikor egy nap kiderul hogy kisbabajuk lesz!!Ugy dontenek egy gyermektelen hazasparnak adjak.De azt ok sem gondoltak,hogy ezentul bonyolodnak csak a dolgok.Kiderul hogy a kivalasztott par sem az,akiknek mutatjak magukat!

 

 

Hat ennyi lenne :) jo parazast!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbmegijedni.blog.hu/api/trackback/id/tr92649314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása