mai unalomuzonek lenne 3 film, a Cool bemutatja :

aki szereti az izgalmas katasztrofa filmeket,az mar ismerheti a Poseidont.Egy burzsuj hajo felborul.A maradek embernek a tuleleshez fel kell jutnia a felszinre,ugyanis a levego egyre fogy(?).Siman nezheto kis esti film,Kurt Russell es Richard Dreyfuss szereplesevel.

 

 

RTL thriller-est :

Udv az egyszavas parafilmek gyujtohalmazaban,ez itt a Mobil.Ebben a tucat-thrillerben egy elrabolt no az osszetort tarcsas telon mernoki ugyesseggel randomba felhiv egy mobilszamot,ez lesz az egyetlen eselye a tuleleshez.Ugyanakkor meg kell mentenie ferjet es kisfiat is a vonalon keresztul.Chris Evans,Kim Basinger,Jason Statham,William H. Macy,Jessica Biel,egy rettentoen nagy kupac WTF-al teli filmben.Megemlitenem meg,hogy mennyire erdekes kepeket lehet talalni errol.Nem hiaba valasztottam ezt az akciodus jelenetet,amin eppel egy szorfdeszka segitsegevel csontkovacsolnak egy rendort(?). Van meg egy kep,ami utan mar tenyleg nehez komolyan venni a filmet,es szamomra megdobbento,hogy hiaba lattam,mennyire elfelejtettem mar ezt az egeszet.(=jelentektelen volt)

 

???

 

 

 

 

aaaaztan jon egy erdekesebb film,az Emlekek.Billy Zane az emlekezotehetseg rendellenessegeivel foglalkozik,eppen Braziliaban tart errol eloadast.Egy Amazonas mellett elo beteggel konzultal ezzel kapcsolatban.A kivizsgalas alatt hot veletlenul felfedez egy olyan titkos cuccot,ami feltarja az eltarolt emlekeket az agyban.Meghozza egy olyan gyilkos emlekeit,aki mar majdnem 30 eve darabol...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbmegijedni.blog.hu/api/trackback/id/tr352773468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása