zombitch 2013.09.28. 17:35

i'm baaaaack!!

Tobb mint 2 eve nem irtam bar sokaknak fel sem tunt. hello uj olvasok!!! szoval csapjunk bele lassuk mit kell ma nezned IKSZ faktor kozben es utan, valamint a szombati blekaut-ra ivas helyett ;)

invasion_2007_1.jpg

 

az este egy jooreg thrillerel indul a Viasat3 jovoltabol. az Invázió egy olyan thriller ami utan tuti nem akarsz majd influenza elleni oltast kapni. itt ugyanis a lezuhant Patriot ursiklo magaval hoz par idegen sporat amitol az emberek elkezdenek nemonmaguk lenni.jah. es azt semmi kepp sem szabad hogy elaludj,akkor jon a bebabozodas es azt nem akarod,mert gusztustalan. az emberek masok kavejaba kopnek meg leugranak a tetorol randomba. lesz itt minden. Nicole Kidman kevesbbe botoxolt arca es a 007es Daniel Craig dobja fel az izgalmas sztorit. egyebkent ez egy remake,az eredeti szerintem az Invasion of the body snatchers(1978) meg a jooreg Donald Sutherland-el az elen,ami hozzateszem neha eleg bekakalos. 1x siman nezheto ez a film.

 

 

Inception-Widescreen-Wallpaper-1920x1200-2.jpgHat akkor idorendben megerkeztunk az est legnagyobb filmjehez,egy igazi blockbuster az RTL-en: Eredet. most mondjak barmit is anelkul hogy lelonek barmi poent vagy osszezavarnek valakit? nyilvan egy nagyon jo filmrol van szo. kiemelnem hogy szerintem az egyik legjobban sikerult promotalni mivel a trailere az idealis 1percnel rovidebb,pofa es sztori nelkuli volt. egyszeruen olyan ehseget hagyott magautan a szurrealis kepvilag hogy a 'hulye' is beult a mozikba utana. feltetelezzuk hogy van alomvilag amiben mas eletet elhetunk ezt fuszerezve akcioval dramaval es romantikaval megkapjuk az Eredetet,ahol mar Leonardo Dicaprio sem a kolyok kepu nyalgepet hozza. egeszsegetekre ujranezok,hajra elsoalkalmasok!!!

Tarantino szerelmesek figyelem!!! Robert Rodriguez rajongok gyertek!!! Hat hol volt eddig ez a csatorna??? a Film Mania valami olyasmivel allt elo,ami elott muszaj meghajolnom. leadni tisztessegesen 2 olyan filmet egymas utan amik testverei egymasnak egyszeruen peldamutato! meg emlekszem mikor 2007ben beultem a Grindhouse vetitesre az Apolloba es a Death proof vege utan 20 percig nem voltam hajlando kijonni,varva hogy "valamikor csak elindul a masodik(Planet Terror) resz". hat rohadtul nem.

grind.jpgNa kerem szepen kezdjuk az elso remekmuvel,Quentin bacsi alkotasa, a Halál biztos egy olyan fergeteges parpeszedekbol allo film amit mar csak amiatt is megeri megnezni hogy betekintest kapjatok arrol hogy mirol is dumalunk mi,csajok. a tortenet soran 2 kulonallo csaj tarsasagot ismerunk meg akiket 1 valaki kot ossze : az elmehaborodott szadista Stuntman Mike(Kurt Russel)! az eleinte lassubb utemu film a kozepetol egy vernyomas emelo kaszkador jelenet csokorral dobja meg a hangulatot,szepen felepitett morbid humor valamint izgalmas 'revenge' ovezi az egesz muvet. annyit mondok: ha meg nem lattad ,egy probat meger,sot MEG KELL NEZNI .

A masodik szelet ebbol a csodas egesz estes szorakozasbol a Terror Bolygó. itt nagyobb vizualis kavalkad fogad minket,az akciot felfuszerezzuk kicsit horror elemekkel de azt is csupan a megfelelo humorral.Csodas szereplogarda var minket. Jojjenek a szornyek,zombik es a fegyerlabu striptease tancos!!! whooo

 

169315_1.jpg

E kozben a TV2 is probal beszallni a harcba ertetek,eleg gyenge a probalkozas meg kell mondjam.Emlekeztek arra az egesz jo kis spanyol horrorra hogy Rec? az en 'fajtamnak' rendesen jol esnek az ilyen egyedi alkotasok,meg ha a sztori nincs is tulkomplikalva. tulfenyezve az emlitett filmet,fogta ez a semmi nevu rendezo es ugy gondolta atamerikaisitja(??) a filmet persze minden jelenet CTRL+C CTRL+V azt szevasz.fedocim: Karantén. vegyuk Dexter tesojat,aki eljatsza a foszereplo riportercsajt--->innentol abszolut nem hiheto az 'eredetiseg',meg a rohadt handycam-et se tudjak handycam-esen megcsinalni, bekakalok.... Szoval tuzoltokkal keszul egy riport amely soran eljutnak egy hazba ahol egy titokzatos virus valtja at az embereket duhongo zombikka. gondolom ez is izgalmas mint az eredeti,de most nezzetek mar ezt a veszett csajt....??? mi ez smink 101? nyeh

169314_1.jpg

 

 

 

 

 

Vegezetul a mar elmaradhatatlan Film+ klasszikus (akik regen olvastak engem) : Üzenet a túlvilagról. hat apam ezt mar ugy eroszakoljak le a torkotokon hogy ha eddig nem futottatok bele akkor vagy Film+otok nincs vagy TVtek... most irjam le megint?205936_1.jpg

najo eleg lesz leirni a filmben szereplo konkret uznetet "Még napfelkelte előtt az élők megfizetnek a holtak szenvedéseiért!",plusz az elmaradhatatlan kedvenc jelenetem kepnek.

Udv ujra! es jo szorakozast! máááááááhhh

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbmegijedni.blog.hu/api/trackback/id/tr565538173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása