Nosss...udvozollek SilentHillben!! A Film+ paraszerda alkalmabol csodas sightseeingre visz minket A halott varosban.elfogult leszek...nekem oriasi kedvenc a film...meg a moziba is muszaj volt 2x megnezni,azota meg.....huhh. Nincs 'ember' aki ne ismerne,hiszen evek ota jonnek ki a jobbnal jobb jatekok,es mindenki emlekszik amikor meg az elso reszt vitte vegig remegve... Ha jol emlekszem a film tobbnyire a masodikbol meritett.Rose orokbefogadott kislanya alvajarassal,es egyeb egeszsegugyi problemakkal kuzd... almaban mindig egy SilentHill nevu helyen jar,amit ezuttal ugy dontenek felkutatnak anyucival. De mivan ha mar a varosban nem is laknak......e'lo"k? Mi tortenik ha felszolal a riado szirenaja,es vajon mi koti az artatlan kis Sharont ehhez az atkozott varoshoz? Nos ha meg valaki nem latta volna 1.maradjon otthon 2.hajraVHS!!! 3.allitsa meg az elofelvetelt,ha van olyanja :D kepiviliag,zene,cselekmeny...mindenbol csillagos otos nalam,ugyhogy csek it aut :

 

 masodik felvonas : rovid leirast adok,mivel ez egy ilyen amugyis lenyegretoro film lesz :D a Patkanyokban NewYorkot elarasztjak a fertozott ragcsalok,te jooooooisten.nemis tudom mire lehet szamitani,hogy harapnak es fertoznek,vagy embereket esznek,vagy emberek patkannya valtoznak.....passz. az a lenyeg hogy a hivatalos erokkel persze meghiusul a kapcsolatbalepes,igy az a.n.t.sz. hianyaban par onjelolt hos szall szembe a patkanyrajjal :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

levezetes : idoutazas egy '80as evekbeli horrorba. a Remalmok haza egy angol thriller,egy Anna nevu kislanyrol,aki unalmaban sajat kis alomvilagat megteremti.Egy kepzeletbeli hazba menekul a 'gondok' elol,aminek egy masik lakoja egy mozgasserult kisfiu (???). Nade most jon meg a JOO...az almok vilaga lassan reeeemalmokba alakul at. [neeem,nem sajnos nem a draga Freddy rontja el :( ] aludjatok jol :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

estere pedig jooooo szorakozaaaaaaaaaaaaaaaaaast :)))))

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbmegijedni.blog.hu/api/trackback/id/tr212633288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása