PARASZERDAAA a'la Film+.egy ket ha'....

Biztosan emlekeztek a hires Bram Stoker Drakulajara. nos...tudtatok h volt 'neki' mumiaja is??? a nagy ...szt! Udv ujra a "van egy nevunk,hatha segit" c. plakat dizajn projektben. amugy mosthogy felraktam a kepet ide,borzaszto ahogy ossze van ez allitva.. olyan mint vmi kollazs,vhogy semmi sem resze egymasnak,vagy akarminek.Alacsony koltsegvetes,noname rendezo,szereplok.Es akkor kepesek egy ilyen iro nevet kirakni,aki szerintem inkabb tokonszurja magat minthogy ilyet bevallaljon.Egyebkent annyi a megoldas h allitolag meritettek a 'The Jewel of the Seven Stars' c. muvebol.ja amugy egy egyiptologus komaba esik,a lanya talal ra,mellette Tera kiralyno mumiaja fekszik es egy papirfecnin az all hogy 'nem szabad egyedul hagyni'.szoval megvan az ok a parara a kis videki hazban. idezek egy leirasbol : "Akik nem halnak meg, azok egész életükre eltorzulnak". nos... csodas :) cim: A mumia legendaja

 

 

WTF?  hat ha van ilyen uber plakat dij,akkor ez megkapja!Kifejezo arcok,muveszi vagasok,szinek... :)) Na gyerekek miert szeretjuk a horror ikonokat??? 'mert tok ijesztoek..ess...es gyilkolnak...es..es' EEEES mindig VISSZATERNEK! na errol van szo,ez itt A texasi lancfureszes gyilkos visszater egyenesen '94bol!!Amint latjatok 2 ismert ember karrierje indult 'innen'(ehhh). A filmben 5evvel a texasi meszaralas utan vagyunk,egy csapat fiatal diszkau balesetet szenved az erdo kozott futo uton,majd segitseg utan kutatva bele botlanak a fureszes csalad tagjaiba.imadnivalo <3

 

 

 

 

johet egy kis Stephen King? en mindig vegyes erzelmeket taplalok a filmek irant.nemelyik borzalmasan gagyi,meg tulsagosan klise a tortenet.de vhogy torvenyszeruen egy tehetsegtelen rendezo es penztelen crew kezebe kerulnek ezek a forgatokonyvek! A Borzalmak varosa mar masodjara kerul vaszonra.Ezuttal a roppant sarmos RobLowe :D es a jo oreg Donald Sutherland szereplesevel.Mit kell tudni a tortenetrol?Rob egy irot alakit,aki visszater szulovarosaba konyvet irni.Keszuljetek,ugyanis kiderul h a kisvarost vampirlenyek lakjak,meghozza 'osi elpusztithatatlan gonoszak'.A rettento dolgok egy hazhoz vezetnek,ahol anno a foszereplonk is osszepisilte magat kiskoraban,de nagyon!

Most oszinten,nem engednetek be ezt a draga vampir fiut az ejszaka kozepen? SHOTGUNnal vagy baseball utovel a hatatok mogott biztosan vigyorognatok ra ;)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbmegijedni.blog.hu/api/trackback/id/tr112685418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása